Trupa „Ez Van Trio” pentru prima oară în concert la Sfântu Gheorghe

Cunoscuta trupă transilvăneană de blues Ez Van Trió va concerta la Sfântu Gheorghe vineri, 12 iulie, de la ora 20:00, în Parcul Memorial ’56. Membrii formației sunt Hána László (percuție, chitară, voce), Brassai Mátyás (contrabas, voce) și Bíró Jenő (voce, chitară, acordeon).

Ez Van Trió s-a format la Târgu Mureș în primăvara anului 2019 la inițiativa muzicianului-cântăreț Hána László și a pastorului reformat Bíró Jenő. De atunci, trupa a trecut prin mai multe componenţe, dar cea actuală s-a dovedit a fi cea mai bună. Muzica lor este caracterizată de un stil blues care transmite emoții profunde, interpretate în propriile cântece și poezii puse pe muzică. Vitályos Lehel va cânta la contrabas la concertul din Sfântu Gheorghe.

Scopul trupei este de a transpune publicul în lumea blues-ului, unde simplitatea și sinceritatea se întâlnesc cu sunetul unic al muzicii americane. Sub conducerea lui Hána László, ansamblul va oferi publicului o experiență muzicală memorabilă.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.